Våra behandlingar

Våra behandlingar

Hos oss kan du för tillfället hitta tre olika typer av behandlingar men håll utkik för det kommer fler och det går bra att betala med Actiway, i butik eller med Klarna när du bokar en behandling hos oss i Linköping.

Behandlingarna vi erbjuder just nu hos oss i Linköping är olika typer av massagebehandlingar och vi har även ljusterapi. Oavsett behandlingsmetod kommer du att få fylla i en hälsodeklaration för att hitta eventuella kontraindikationer så att vi kan anpassa behandlingen för just dig och din hälsa. Känner du dig osäker eller har några frågor om din behandling eller vilken behandling som skulle kunna passa dig bäst är du välkommen att kontakta oss på kontakt@beautiful-body.se eller 079-340 83 34.

Svensk klassisk massage

Svensk klassisk massage Linköping är en metod inom massage som främst syftar till att få muskler att slappna och släppa på spänningar. I massagebehandlingen använder man långsamma och mjuka till medelhårda tryck, grepp och rörelser och stretchövningar. Du hittar oss i Linköping!

Läs mer

Avslappnande massage

Avslappnande massage Linköping är en behandling inom massage med lugna långsamma rörelser och lätta tryck och grepp och är avsedd för just avslappning.

Läs mer

Lotorp (Andningsmassage)

Lotorpsmetoden Linköping är en typ av massage som är effektiv för att behandla andningsproblem.

Läs mer

Fibromassage

Fibromassage är en anpassad mjuk massage för personer med kronisk smärtproblematik.

Läs mer

Ljusterapi

Ljusterapi Linköping är en fantastisk behandling för dig som påverkas av trötthet. Det används som friskvård för att öka välmående.

Läs mer