Våra behandlingar

Våra behandlingar

Hos oss kan du för tillfället hitta tre olika typer av behandlingar men håll utkik för det kommer fler och det går bra att betala med Wellnet, Epassi, i butik eller med Klarna när du bokar en behandling hos oss i Linköping.

Behandlingarna vi erbjuder just nu hos oss i Linköping är olika typer av massagebehandlingar och vi har även ljusterapi. Oavsett behandlingsmetod kommer du att få fylla i en hälsodeklaration för att hitta eventuella kontraindikationer så att vi kan anpassa behandlingen för just dig och din hälsa. Känner du dig osäker eller har några frågor om din behandling eller vilken behandling som skulle kunna passa dig bäst är du välkommen att kontakta oss på kontakt@beautiful-body.se eller 079-340 83 34.

Maawell Function™

Maawell Function™ är en individanpassad behandlingsmetod för att hjälpa dig att komma igång med träning, åtgärda och upprätthålla en optimal funktion för dig. Behandlingen syftar till att hitta obalanser i kroppen, optimera funktionen av rörelseapparaten eller motivera till träning med hjälp av träningsövningar, massage, analys och screening. Behandlingsmetoden syftar till att vara naturlig och hållbar och kräver inga dyra gymkort eller massor av träningsredskap och riktar sig till dig som vill komma igång, komma till rätsida med ett besvär eller få motivation. Är du osäker på om behandlingen är rätt för just dig är du välkommen att höra av dig till oss för vägledning.

Läs mer om Maawell Function™

Maawell Aroma™

Maawell Aroma™ är inriktad aromaterapi framtagen av Beautiful Body för att främja din hälsa och ditt välmående. Studier har visat att aromaterapi till exempel har en stor positiv påverkan på olika typer av smärtproblematik. Behandlingen är en kombination av doft, ljud, ljus och massage för att påverka dina sinnen och din kropp till att må bra och känna sig till freds. Behandlingen finns i tre olika varianter med olika inriktning baserat på dina behov.

Läs mer om Maawell Aroma™

Svensk klassisk massage

Svensk klassisk massage Linköping är en metod inom massage som främst syftar till att få muskler att slappna och släppa på spänningar. I massagebehandlingen använder man långsamma och mjuka till medelhårda tryck, grepp och rörelser och stretchövningar. Du hittar oss i Linköping!

Läs mer om Svensk klassisk massage

Avslappnande massage

Avslappnande massage Linköping är en behandling inom massage med lugna långsamma rörelser och lätta tryck och grepp och är avsedd för just avslappning.

Läs mer om Avslappnande massage

Gravidmassage svensk klassisk

För dig som är gravid och vill få en välbehövlig massagebehandling. Vid behandlingen används en speciell kudde utformad för gravida.

Läs mer om Gravidmassage svensk klassisk

Gravidmassage avslappnande

För dig som är gravid och vill få en välbehövlig massagebehandling. Vid behandlingen används en speciell kudde utformad för gravida.

Läs mer om Gravidmassage avslappnande

Ljusterapi

Ljusterapi Linköping är en fantastisk behandling för dig som påverkas av trötthet. Det används som friskvård för att öka välmående.

Läs mer om Ljusterapi
Så går en behandling till hos Beautiful Body

Så går en behandling till hos Beautiful Body

För dig som kund vill vi att det ska vara en avslappnad och varm stämning när du kommer till oss.

Alla fördelar med att välja Beautiful Body

Alla fördelar med att välja Beautiful Body

Det finns många anledningar till att du väljer en viss massageterapeut och ofta spelar personkemi in lika mycket som hur bra behandling du anser att det är. Ibland kan avståndet från till exempel arbete ha betydelse vid valet.