Om Beautiful Body

Vi är Beautiful Body

Beautiful Body Massage & Wellness strävar efter att på ett ekologiskt och hållbart sätt främja hälsa och välmående hos företag och privatpersoner i Linköping med omnejd. Josefin som driver Beautiful Body är massage- och friskvårdsterapeut och av Branschrådet Svensk Massage certifierad massageterapeut och certifierad medicinsk massageterapeut.

Vi på Beautiful Body har varit igång sedan våren 2019 och öppnade i februari 2020 butik på Industrigatan 6 i Linköping. Vårt mål är att jobba på ett ekologiskt och hållbart sätt både när det gäller kunden och miljön och strävar därför efter att i längsta möjliga mån ha ekologiska oljor och annat material som används i verksamheten.

Vår logotyp

Vår logotyp ska symbolisera det intryck vi vill ge och den känsla vi vill förmedla. Namnet Beautiful Body står för den egna förmågan att ta hand om sin kropp och sitt välmående för att vara frisk och smärtfri. Fågeln i symbolen syftar till att symbolisera frihet och friheten till att själv kunna påverka sitt eget välmående. Löven står för vårt ekologiska och hållbara förhållningssätt, händerna för vårt omhändertagande mot våra kunder och hjärtat står för hälsa och välmående.