Så går en behandling till hos Beautiful Body

Så går en behandling till hos Beautiful Body

För dig som kund vill vi att det ska vara en avslappnad och varm stämning när du kommer till oss.

Har du valt någon av våra mer avslappnande massagebehandlingar, till exempel avslappnande massage, Maawell Aroma™ eller gravidmassage avslappnande så är målet att du ska komma ner i varv och bara slappna av, finna ett lugn inom dig och få en känsla av värme och välbehag när du lämnar oss.

Kommer du till oss för att få ordning med ett besvär eller problem som du dras med så väljer du troligen en mer terapeutisk behandling som svenska klassisk massage, gravidmassage svensk klassisk eller Maawell Aroma™. Här ska du och dina muskler såklart också få slappna av men på ett mer terapeutiskt vis. När du lämnar oss kan du känna dig lite mör i kroppen men är tillfreds med din behandling, känner dig mer avslappnad, mindre spänd och allmänt välmående.

Hur går en massage till?

  1. Du bokar in din behandling på beautiful-body.se. Är du osäker på vad som passar just dig så hjälper vi gärna till eller så kan du läsa mer om våra behandlingar!

  2. Du får en bekräftelse på att din behandling är bokad.

  3. När behandlingsdagen kommer så skickar vi ut en hälsodeklaration på e-post som vi vill att du fyller i innan din behandling. Den använder vi sedan som underlag för att skapa den bästa behandlingen för dig. Psst.. Fyll i den innan så får du ut de mesta av din behandling även i tid.

  4. När det är dags för din behandling så kan du komma tidigast 10 minuter innan. Du hittar oss på Industrigatan 6 i Linköping. Kommer du tidigt kan du få vänta en stund innan vi påbörjar behandlingen.

  5. Nu är det dags för din behandling! Eventuellt ställer vi några snabba frågor innan vi börjar. När du får din behandling tar du av dig allt förutom underkläder.

  6. Du får din behandling och vi försöker vara lyhörda och kan fråga om allt känns okej för att försäkra oss om att behandlingen blir perfekt. Skulle du uppleva obehag eller smärta är det viktigt att du säger till.

  7. Behandlingen är klar. Du får sakta resa dig upp när du känner dig redo men ta det lugnt då vissa behandlingar kan göra dig yr.

  8. Du betalar för din behandling och om vi tycker du behöver fler behandlingar bokar vi in det direkt. Föredrar du att boka in själv går det såklart också bra. Boka din behandling.

  9. Varmt välkommen tillbaka på din nästa behandling!

Alla fördelar med att välja Beautiful Body

Alla fördelar med att välja Beautiful Body

Det finns många anledningar till att du väljer en viss massageterapeut och ofta spelar personkemi in lika mycket som hur bra behandling du anser att det är. Ibland kan avståndet från till exempel arbete ha betydelse vid valet.