Maawell Function™

Maawell Function™

Maawell Function™ är en individanpassad behandlingsmetod för att hjälpa dig att komma igång med träning, åtgärda och upprätthålla en optimal funktion för dig. Behandlingen syftar till att hitta obalanser i kroppen, optimera funktionen av rörelseapparaten eller motivera till träning med hjälp av träningsövningar, massage, analys och screening. Behandlingsmetoden syftar till att vara naturlig och hållbar och kräver inga dyra gymkort eller massor av träningsredskap och riktar sig till dig som vill komma igång, komma till rätsida med ett besvär eller få motivation. Är du osäker på om behandlingen är rätt för just dig är du välkommen att höra av dig till oss för vägledning.

Maawell. Function Analysis

Maawell Function Analysis™ syftar till att genom samtal och eventuell enklare screening analysera vad du som kund eventuellt besväras av eller vilken målsättning du har med till exempel din träning. Maawell Function™  inleds alltid med Maawell Function Analysis™ första gången du kommer till oss för att skapa en bild av vem du är och vad du har för målsättning med besöken hos oss för att kunna skapa så bra behandling som möjligt för dig.

 

Maawell. Function Optimize

Maawell Function Optimize™ syftar till att optimera din behandling eller träning genom till exempel screening. Det kan handla om att hitta obalanser i rörelseapparaten eller få dig att träna på ett optimalt sätt. Vid ditt första besök hos oss bokas Maawell Function Optimize™ alltid tillsammans med Maawell Function Analysis™. Därefter kan Maawell Function Optimize™ bokas vid ett senare tillfälle för att ytterligare optimera för ditt mål.

 

Maawell. Function Treatment

Maawell Function Treatment™ väljs till vid behov eller efter önskemål för att få dina spända muskler att slappna av. Behandlingen kan vara både i avslappnande syfte eller i ett mer behandlande syfte med till exempel djupgående massage, triggerpunktsmassage eller stretch.

 

Maawell. Function Exercise

Maawell Function Exercise™ är träningsövningar och instruktioner inriktade för att åtgärda besvär i kroppens rörelseapparat eller för att skapa ett program för dig som vill komma igång och träna. Vid ditt första besök hos oss bokas alltid Maawell Function Analysis™ tillsammans med Maawell Function Optimize™ för att skapa rätt förutsättningar för dig.

 

Maawell. Function FollowUp

Maawell Function FollowUp™ är uppföljning av din träning eller behandling för att se att allt går bra med till exempel ditt träningsprogram, om du behöver hjälp med något annat i din behandling eller för att korrigera något.

 

HELT INDIVIDANPASSAD

Individualized - från 1498 SEK

Helt individanpassat upplägg för dig som till exempel vill komma igång med träning eller komma tillrätta med ett besvär eller problem i rörelseapparaten. Programmet utformas utifrån dina mål och behov och inleds alltid med Maawell Function Analysis™ och Maawell Function Optimize™.

 

Maawell. Function Grundpaket

Testa ett av våra grundpaket om du vill få ett färdigt paket till ett bra pris. Våra grundpaket är ihopplockade efter generella mål men kan utökas med fler tillfällen om så skulle önskas

Maawell. Function GetStarted

Grundpaketet för dig som vill komma igång med träning. Paketet innehåll inledande samtal gällande mål och bakgrund, optimering och kartläggning av dig och ditt mål för att skapa bäst förutsättningar för dig, terapeutiska behandlingar för att säkerställa god funktion inför och under träning, träningsövningar och uppföljningar.

Paketet finns i två olika varianter, Basic och Complete. Basic ger dig en bra start i din träning och Complete ger dig ett mer komplett utgångsläge för att fortsätta träna optimalt. Programmen är anpassade för dig som vill komma igång och inkluderar ingen gymträning. Enklare redskap som t.ex. gummiband kommer att användas men i övrigt är syftet att kunna träna var som helst med sin egna kropp som redskap.

 

SPARA 500 SEK

Basic (10 tillfällen under 3 månader) - 5790 SEK 6290 SEK

 • Maawell Function Analysis™ - 60 minuter - 399 SEK 449 SEK
 • Maawell Function Optimize™ - 60 minuter - 999 SEK 1049 SEK
 • Maawell Function Treatment™ - 180 minuter - 2696 SEK 2896 SEK
  • Terapeutisk stretch - 30 minuter x 2 - 1098 SEK 1198 SEK
  • Behandlande massage - 60 minuter x 2 - 1598 SEK 1698 SEK
 • Maawell Function Exercise™ - 60 minuter - 999 SEK 1049 SEK
 • Maawell Function FollowUp™ - 30 minuter x 3 - 1197 SEK 1347 SEK

 

REKOMMENDERAS
SPARA 850 SEK

Complete (17 tillfällen under 6 månader) - 10 283 SEK 11 133 SEK

Maawell Function Get Started™ Basic - 5790 SEK +

 • Maawell Function Optimize™ - 30 minuter - 699 SEK 749 SEK
 • Maawell Function Treatment™ - 120 minuter - 1598 SEK 1698 SEK
  • Behandlande massage - 60 minuter x 2 - 1598 SEK 1698 SEK
 • Maawell Function Exercise™ - 60 minuter - 999 SEK 1049 SEK
 • Maawell Function FollowUp™ - 30 minuter x 3 - 1197 SEK 1347 SEK
Alla fördelar med att välja Beautiful Body

Alla fördelar med att välja Beautiful Body

Det finns många anledningar till att du väljer en viss massageterapeut och ofta spelar personkemi in lika mycket som hur bra behandling du anser att det är. Ibland kan avståndet från till exempel arbete ha betydelse vid valet.

Så går en behandling till hos Beautiful Body

Så går en behandling till hos Beautiful Body

För dig som kund vill vi att det ska vara en avslappnad och varm stämning när du kommer till oss.

Maawell Function Individualized™
60 minuter
fr. 1498 SEK
Boka Maawell Function Individualized™