Maawell Aroma™

Maawell Aroma™

Maawell Aroma™ är inriktad aromaterapi framtagen av Beautiful Body för att främja din hälsa och ditt välmående. Studier har visat att aromaterapi till exempel har en stor positiv påverkan på olika typer av smärtproblematik. Behandlingen är en kombination av doft, ljud, ljus och massage för att påverka dina sinnen och din kropp till att må bra och känna sig till freds. Behandlingen finns i tre olika varianter med olika inriktning baserat på dina behov.

Maawell. Aroma Relax & Refresh

Får dig att slappna av och känna mindre stress. Sänker din puls, boostar ditt allmäntillstånd och hjälper dig vid återhämtning. Minskar sömnbesvär och förbättrar ditt immunförsvar.

 

Maawell. Aroma Release & Reboost

Hjälper dig med återhämtning efter sjukdom och olika typer av smärta och efter inflammation. Reducerar stress och förbättrat ditt immunförsvar. Lugnar sinne och kropp och hjälper din andning.

 

Maawell. Aroma Mood & Concentration

Hjälper dig vid stress, ångest och depression. Boostar lycka och ditt allmänna mående. Förbättrar hjärnans funktion och minskar sömnbesvär. Minskar smärta och återhämtar efter inflammation.

 

Det är viktigt att du är fullt frisk utan symtom när du kommer på din behandling. Du ska heller aldrig gå på massage i det akuta skedet, t.ex. vid en pågående inflammation/infektion eller akut skada.

 

*De studier som finns är inte heltäckande men visar på att behandlingen kan vara till hjälp vid ovanstående tillstånd.
Maawell Aroma Mood & Concentration™
40, 70 minuter
fr. 689 SEK
Boka Maawell Aroma Mood & Concentration™
Maawell Aroma Relax & Refresh™
40, 70 minuter
fr. 689 SEK
Boka Maawell Aroma Relax & Refresh™
Maawell Aroma Release & Reboost™
40, 70 minuter
fr. 689 SEK
Boka Maawell Aroma Release & Reboost™