Certifierad massageterapeut - Konsult

Certifierad massageterapeut - Konsult

Brinner du för att hjälpa andra människor? Vi söker nu dig som vill jobba som konsult och är certifierad massageterapeut i Linköping.

Beautiful Body Massage & Wellness driver en massage- och friskvårdsverksamhet i centrala Linköping med närhet till både centralstationen och bussterminalen. Vi strävar efter att ge den bästa behandlingen och det bästa bemötandet till våra kunder och arbetar på ett hållbart och ekologiskt sätt.

Nu söker vi dig som vill arbeta som konsult och är certifierad massageterapeut. Vi ser helst att du har något år inom yrket men då det vi vill utstråla till våra kunder är så viktigt för oss så är personlig lämplighet det allra viktigaste.

Vi vill att du delar våra värderingar och alltid strävar efter att ge det bästa bemötandet till våra kunder. Målet är att alla kunder ska känna sig hörda och känna att man blivit behjälpt på ett önskvärt sätt när man går från sin behandling. Vi vill att våra kunder kommer tillbaka till oss för att vi kan hjälpa till med kundens besvär.

Vi tror att du är en person som är lyhörd och professionell i din yrkesroll. Du är prestigelös och brinner för att hjälpa människor med olika typer av muskulära besvär.

Du hittar oss i moderna och ljus lokaler på Industrigatan 6 i Linköping. Låter det intressant? Då är du välkommen att ta en första kontakt med oss på kontakt@beautiful-body.se med CV och personligt brev.

Vill du veta mer om oss? Då kan du läsa mer om oss.

Varmt välkommen med din ansökan!